Hemhemma spenderades fredagen med långlänk, bakning, besök hos los abuelos, chaufförsuppdrag och till kvällen finalen; en fyrarätters smakupplevelse utan dess like hos systeri + man tillsammans med bror.
1. Förrätt: Smörstekta kammusslor med dillskum och granatäpple. Australiensisk riesling.
Jag hade *hosthost* problem med att öppna rödvinsflaskan...
Varmrätt: Nötinrefilé (gudomlig medium) med hemmgjord bearnaise, smörstekt potatis och blachead savykål och morötter. Italienskt cabernet sauvignon.
Roligt hade vi mellan varven... Osträtten blev inte fotograferad: mögelost (vit&blå) med kompott av rödlök.
Efterrätt: Hemmagjord vanilj-yoghurtglass, mjölkchokladmousse, tjinuskisås, lingon och kanderade mandlar.
Värdinnan: Världens Bästa Kock
Sen såg vi Idol och mös med Mini. (Ursäkta de röda ögonen, min kamera gör alltid så med djurögon, why?)
Huippuhyvä ilta med andra ord.
c
Åh varför kan int Johan lag sån mat?!
SvaraRaderakanske han kan, nån dag! :)
SvaraRaderaVilken syrra, guuuud va gott!Kram Monki
SvaraRadera